top of page

MIJN SPONSORS

Fans in hart en nieren

Haaima Hylkema

De Opel dealer uit de regio Heerenveen en mijn mobiliteit sponsor. Haaima Hylkema heeft jarenlange ervaring op het gebied van verkoop en service van Opel producten. Daarnaast kun je ook terecht voor onderhoud, reparatie, schadeherstel en uiteraard verkoop van een nieuwe of gebruikte auto. 

FGD ASSURANTIËN

Te goeder trouw in verzekeringen. De bekende uitdrukking ‘zeg me wie je vrienden zijn en ik vertel je wie je bent’ sluit helemaal aan bij de manier waarop FGD Assurantiën zich spiegelt aan klanten. Verzekeren draait immers om vertrouwen en daarom hecht FGD waarde aan een prettige verstandhouding in zaken. Daarbij garanderen ze dubbele deskundigheid: verstand van het vak én inzicht in het karakter van bedrijven.

Schermafbeelding 2021-05-26 om 11.30.29.

HELDER PUUR GENIETEN

Lunch, diner of een drankje bij een prachtige ontmoetingsplek pal aan het water van de Friese meren. De beste, verse ingrediënten, creativiteit, geduld, onverwachte bereidingswijzen, aandacht, heel veel aandacht, daar draait het om in de keuken van Helder.

RONDOM LICHTRECLAME EN MEER

In gevelreclame, belettering van een auto en andere reclame is Rondom gespecialiseerd. Rondom heeft dan ook het prachtige design op de auto gerealiseerd. 

Schermafbeelding%202021-04-21%20om%2017.

ZWANENBURG PROJECTEN

Geef Zwanenburg een plek en ze maken er een mooie plek van. Bij Zwanenburg Projecten smullen ze van moeilijke klussen. Een totaal vernieuwend woonconcept bedenken, waar nog niemand op was gekomen realiseren wij.

FYSIO ACTIEF

Alles in strijdt voor jouw bewegingsvrijheid. Vrij bewegen… Dat is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Fysio-Actief gelooft dat iedereen het verdient om te bewegen en zo het maximale uit het leven te halen. Met persoonlijke begeleiding opzoek naar een duurzame oplossing voor jou klacht.

JUST DAILY MAGNESIUM

Gezondheid in balans. Magnesium speelt de sleutelrol bij meer dan 300 biochemische processen in het lichaam. Het zorgt voor ontspanning van de spieren, het normaal functioneren van het zenuwstelstel, het is betrokken bij de botopbouw, versterkt het concentratievermogen en nog veel meer. Ideaal voor het herstel na een training.

OOK AANSLUITEN ALS SPONSOR? 

Neem contact op voor de mogelijkheden.

bottom of page